Logo
All eye drawings are evil!

Animaki vraag

12 Apr 2012 21:39
Ik probeer een animatie te maken maar als ik hetzelfde type kleur gebruik kleurt alles van dat type in de tekening mee. Ik heb niets kunnen ontdekken waardoor het komt en zie vast iets over het hoofd. Wie-o-wie heeft voor mij de oplossing?
De undo-knop (ctrl-z) doet het ook maar 1 keer overigens, is dat normaal?
Alvast bedankt!
1 person finds this funny

Kyata
Guest
12 Apr 2012 22:22 / last edited 13 Apr 2012 08:51
Ik snap je vraag niet helemaal. Maar misschien heeft het hier mee te maken: Als je in het palet dubbelklikt op een kleur en de kleur verandert, dan verandert de kleur mee. Maar als je dubbelklikt op dat grote kleurvakje linksboven in het kleurenkiesding, dan kies je een nieuwe kleur en wordt de kleur pas toegevoegd in het palet als je ermee gaat tekenen.

En 1 keer ctrl+z hoort zo ja, want omdat het een animatieprogramma is heeft het veel geheugen nodig en is het beter als dat geheugen niet vol zit met acties, maar meer ruimte voor de animatie. Misschien wordt het later wel opgekrikt ofzo. Het programma is nog best nieuw.

ps. Ik zie dat je Chrome gebruikt. Voor animaki is het beter om een andere browser te gebruiken, want Chrome geeft de pixels heel vaag weer. Tenzij je er geen last van hebt natuurlijk.
1 person finds this funny

12 Apr 2012 22:29 / last edited 12 Apr 2012 22:35
Dat was mijn vraag ja, bedankt! 'Probleem' is verholpen.

Viel me ook al op dat de pixels vaag waren! Goed om te weten, helaas trekt mijn antieke vijfdehands pc geen andere browsers.
1 person finds this funny